NOTÍCIES 2020

Trobada testimonial de Clàssics VW Aircooled a Tossa de Mar
Com tots sabeu, degut a les circumstàncies sanitàries en les que ens trobem actualment, ens varem veure obligats a contracor a cancel·lar l'edició d'aquest any de la concentració de Tossa. Però com no pot haver un abril sense pluja, no pot haver un setembre sense volkswagens a Tossa, per això varem fer una trobada testimonial el passat diumenge 27 de setembre (en la data que haguéssim fet la jornada del diumenge de la concentració) on reunírem tres escarabats i tres furgonetes al parquing que hi ha sota el castell de Tossa de Mar.... l'any vinent tornarem a omplir els seus carrers amb tota mena de volkswagens clàssics aircoooleds (Setembre 2020)

XXVII Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 2020 - CANCEL·LADA

Us hem de comunicar que, amb gran tristesa, reunits en Junta Directiva aquesta setmana, hem decidit donat els rebrots i la situació actual del Covid19, cancel·lar l’edició d’enguany de Tossa de Mar. Ha sigut molt dur prendre aquesta decisió, hem apurat al màxim el temps per decidir si dur a terme la concentració però molts factors s’han ajuntat per tal de que no fos en les condicions normals i per tant hem decidit cancel·lar dita edició.

Ha de prevaldre la seguretat dels participants, col·laboradors i assistents en general ja que és de suma importància per nosaltres. No queda una altra que continuar endavant i esperar que passi aquesta situació lo abans possible.

De part de tots els membres de la de la Junta Directiva dels Amics del Volkswagen de Catalunya us volem demanar que us cuideu molt! Us volem veure a tots en breu!! (Juliol 2020)

Assemblea Anual AVWC 2020

El passat dissabte 7 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC 2020 a la Sala Polivalent del Casal Parroquial de Llerona a Les Franqueses del Vallès.

Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea General de l'any passat, la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2019, es va presentar i aprovar el pressupost per a l'any 2020 A continuació es va fer oficial d'una nova incorporació a la Junta Directiva, en concret la de la sòcia AVWC Elsa Suàrez en qualitat de Vocal, fet a destacar doncs després de molts anys torna haver-hi una dona dins de la Junta Directiva. Seguidament es va obrir el torn de precs i preguntes.

La Junta Directiva queda doncs ara de la següent manera:


President
Xavi Barranco Serrano


Tresorer
Pere Martí Calvet


Secretari
Albert Costa Serrano


Vocal
Àlex Milà Puig


Vocal
Marcos Navarro Magrans


Vocal
Jaime Lagunas Sanchez


Vocal
Elsa Suárez López

Com ja us hem comentat en nombroses ocasions, aquesta Junta Directiva sempre està oberta a noves incorporacions per això animem a incorporar-s'hi a tot aquell soci AVWC que tingui ganes d'aportar noves idees i forces renovades, sempre ens calen més mans per poder tirar endavant el club i la seva activitat

Tanmateix sinó us podeu implicar tant com per a entrar a la Junta però teniu ganes de donar-nos un cop de mà continuem animant a tots aquells Amics que, sense formar part de la Junta Directiva, vulguin col·laborar activament amb el club (de forma permanent o en moments puntuals), puguin fer-ho, tant en la tasca organitzativa com en l'executiva de les nostres activitats. En aquest sentit només cal que ens ho digueu, sigui quina sigui la vostra predisposició a col·laborar serà ben rebuda per nosaltres. (Març 2020)

Ja tenim cartell per a Tossa 2020

Com ja és tradició des de fa 5 anys, tornem a començar l'any amb molt bon peu doncs tornem a tenir enllestit el cartell oficial de Tossa d'enguany, com podreu deduir enguany l'ambient a Tossa serà molt medieval, així doncs ja podeu anar preparant les vostres difresses de temàtica medieval pel setembre. Molt aviat podreu consultar el programa complert i els preus d'enguany aquí mateix a la nostra web (Gener 2020)

Calendari d'activitats 2020

Ja podeu consultar el Calendari d'Activitats 2020 amb totes les activitats AVWC previstes per enguany juntament amb totes aquelles activitats alienes ja confirmades de les quals tenim notícia, aquest calendari s'ampliarà a mida que coneguem de més activitats alienes i tanquem els respectius programes de les nostres propies activitats. Esperem que us animeu a fer encara més quilòmetres amb els vostres aircooled en companyia dels vostres companys d'afició

També us podeu descarregar aquest calendari interactiu en PDF (si feu click damunt cada activitat us durà a la informació de l'event penjada al calendari de la nostra web) amb només les activitats AVWC i un recull de les millors fotos de les sortides d'aquest darrer any. (Gener 2019)

NOTICIES 2019


NOTICIES 2018


NOTICIES 2017


NOTICIES 2016


NOTICIES 2015


NOTICIES 2014


NOTICIES 2013


NOTICIES 2012


NOTICIES 2011


NOTICIES 2010


NOTICIES 2009


NOTICIES 2008


NOTICIES 2007


NOTICIES 2006


NOTICIES 2005


NOTICIES 2004


NOTICIES 2003


NOTICIES 2002