CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2020

VI Sortida Golfa VW "Bolera & Frankfurt" (Buitre Owners VW Club) - En record de l'Amic Marcel Olsina -

El passat divendres 17 de gener vàrem celebrar la 6a edició de la sortida golfa VW al Bowling del Indoor Karting de Sant Feliu de Llobregat on ens reunírem uns quants socis AVWC per recordar la figura de l'enyorat Amic Marcel Olsina que fa ja 6 anys que ens va deixar.

Enguany qui es va endur el Buitre de peluix com a guanyador de la partida de bitlles va ser l'Amiga Ruth Izquierdo que es va imposar amb 116 punts però el fet de guanyar el peluix és el que menys importa doncs el realment important d'aquesta trobada es compartir una vetllada entre amics tal i com li agradava al bo d'en Marcel.

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco i Carles Torres)

XIII Sortida d'Hivern AVWC: Assistència a la 12a Trobada de Clàssics d'Arbúcies (Clàssics Montseny Guilleries) + Calçotada

El passat diumenge 16 de febrer vàrem realitzar la nostra tradicional sortida d'hivern, aquest cop vàrem combinar l'assistència a la XIII Trobada de Clàssics d'Arbúcies amb la nostra habitual sortida calçotaire de cada any, amb la participació de 35 VWs i una setentena de socis AVWC.

Després de gaudir de l'espectacle de tants i tants vehicles clàssics de tota mena i època exposats, cap al migdia vàrem fer un aperitiu per als socis AVWC presents a la carpa del club que vàrem instal·lar junt al gran espai d'aparcament que els companys del Clàssic Montseny Guilleries ens van reservar a un carrer cèntric de la vila i que lluïa d'allò més. Un cop acabat l'aperitiu ens vàrem dirigir fins a Sant Esteve de Palautordera a fer la calçotada al Restaurant La Vall del Montseny.

ANAR A FOTOS ARBÚCIES
(Fotos dels Amics Albert Costa, Jaime Lagunas i Elsa Suárez)

CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2019


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2018


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001