NOTICIES 2007

LA T1 D'EN FERRAN SOCIAS A LA CONVENCIÓ VW A DONOSTI

L'Amic Ferran Socias es un gran aficionat a les T1 ja que és l'afortunat propietari de dues magnífiques T1, una impagable Barndoor de 1954 i una magnífica 11 finestres de 1962, totes dues peces en estat de col·lecció i que mima amb tot l'amor del món.

Amb aquestes dues maravelles dormint al seu garatge no es d'extranyar que constament li ploguin demandes sol·licitant els "serveis" d'alguna d'elles per a rodatges i promocions, la darrera la participació a la convenció anual que VW vehicles comercials va fer enguany en el marc icomparable de l'edifici Kursaal de Donosti. (Desembre 2007)

VEURE FOTOS T1 A LA CONVENCIÓ VW


L'ENRIC I LA MAITE, LA NOSTRA PARELLETA VW, JA SON MARIT I MULLER

Certament amb una mica d'endarreriment pengem aquesta notícia però com diu la dita "més val tard que mai". Després de recuperar aquestes fotos "perdudes", aquí teniu el reportatge del casament de la "parelleta VW" per excel·lència del nostre club, el seu nexe d'unió ha estat precisament ser socis AVWC..... sinó segurament no s'haguessin conegut mai perquè entre Reus i Barcelona hi ha molts quilòmetres !!

Sent tots dos aficionats per als VW era obvi que el dia del seu casament aquests no podien faltar i els nuvis van ser escortats ni més ni menys que per 12 volkswagens.(Desembre 2007)

VEURE FOTOS CASAMENT ENRIC I MAITE


NOU PUNT DE TROBADA AVWC: REINICI TROBADES MENSUALS

Aprofitant la celebració del Dinar de Nadal d'enguany (dia 16 de desembre) tornarem a reiniciar les trobades mensuals AVWC, finalment ens hem decidit per una opció més senzilla i pràctica (que no definitiva) que la que havíem pensat en un principi (Zona Fòrum) que finalment no va quallar perquè els seus gestors es van tirar a enrere en l'últim moment quan estàvem a punt de tancar l'acord.

El nou punt de trobada mensual AVWC estarà ubicat a la Zona Universitària de Barcelona (Av. Diagonal), concretament al carrer Fernando Primo de Rivera, el carrer que separa el Palau Reial i la Facultat de Dret, potser alguns de vosaltres ho coneixereu doncs al final d'aquest carrer es troba la discoteca Elephant (l'antiga disco Los Tilos).Us hi esperem al Palau Reial cada tercer diumenge de mes a partir de les 11.00 h.... i no us oblideu d'anar-hi amb el vostre aircooled !! (Desembre 2007)


L'ESCARABAT D'EN CARLOS ARIZA PROTAGONISTA D'UN SPOT DE TV

El 1200 de l'Amic Carlos Ariza ha protagonitzat un spot televisiu per a la revista BenZina i el seu "partenaire" ha estat l'actor Xavier Beltrán (el protagonista de la sèrie Lo Cartanyà de TV3) que surt posant benzina a l'escarabat disfressat de diversos personatges contemporanis.

Aquí mateix podreu visualitzar-lo o el podreu trobar allotjat al portal de vídeos Youtube. (Desembre 2007)


JA HA SORTIT EL NUMERO 25 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja està als quioscs el numero 25 de la revista SuperVW Magazine, un numero amb màxima presència dels Amics del Volkswagen de Catalunya: reportatge de 8 planes de la concentració de Tossa de Mar (pag. 82 - 90), reportatge de l'espectacular T1 11 finestres de 1965 de l'Amic Néstor Alriols (pag. 14 - 18), reportatge de la T2 Helsinki 1977 de la sòcia AVWC Susanna Vidal (pag. 38 - 41), petita ressenya a la Secció 1a persona de l'escarabat Hot Rod de l'Amic Francesc Mir, contraportada de la revista amb els agraïments de la concentració de Tossa de Mar, ....... i la furgo d'en Néstor com a pòster i a tota portada !!!! (Desembre 2007)


L'ANGEL I LA MAGGIE VENDRELL, ELS AMICS MÉS INTERNACIONALS

L'Ángel Vendrell es sens dubte el nostre soci més internacional, el bo de l'Ángel és de Michigan (EE.UU) i com podreu deduir pel seu cognom les seves arrels son d'alló més catalanes tot i no haver trepitjat mai territori català. Mogut pels seus orígens i afició pels aircooled, l'Ángel es va posar en contacte amb nosaltres, després d'intercanviar uns quants e-mails ens va sol·licitar donar-se d'alta com a soci AVWC tot proposant-nos promoure el nom i l'imatge del nostre club a tots els meetings VW als que acudeix arreu dels EE.UU junt amb la seva esposa Maggie a bord del seu flamant 1200 de 1959.

A més una altra de les grans passions de l'Ángel i de la Maggie és col·leccionar tota mena de volkswagens en miniatura que adornen qualsevol racó de casa seva a Michigan, sempre van al recerca i captura de noves peces per ampliar la col·lecció a tots els meetings VW en els que participen

Doncs aquí teniu el primers reportatges que ens envia l'Ángel dels meetings on ha representat als Amics del Volkswagen de Catalunya


LA T1 DE L'AMIC TONI SENDER AL MARTINI LEGENDS

Com tots ja sabeu, el passat cap de setmana del 13 i 14 d'octubre es va celebrar a Montjuïc el Martini Legends: la celebració del 75è aniversari de l'antic circuit de F1 de Montjuïc. Doncs bé el primer vehicle que es podia veure només accedir per l'entrada principal de l'Avinguda Maria Cristina era ni més ni menys que la flamant T1 de l'Amic Toni Sender utilitzada com a vehicle d'acreditació de premsa.

Malauradament era l'únic VW aircooled exposat junt amb d'altres "clàssics populars", cosa lògica quan els veritables protagonistes eren els potents F1 o esportius que van fer del Circuit de Montjuïc tota una llegenda dins l'escena automobilística internacional. (Octubre 2007)

VEURE FOTOS DEL MARTINI LEGENDS


JA TENIM UNA AIRCOOLED COM A FURGO DEL CLUB

Doncs si, un dels grans desitjos del club s'ha fet realitat, per fi tenim una aircooled com a furgo del club, després de molt de temps d'anar-hi darrera finalment va sortit l'oportunitat i es va poder adquirir una "bona peça": es tracta de una T2 panelada amb doble porta corredera, un característica que la fa molt peculiar ja que n'hi ha molt poques perquè Volkswagen les fabricava exclusivament pels serveis postals de diferents països europeus com Suïssa, d'on prové aquesta unitat.

La furgoneta la vàrem adquirir abans de l'estiu i de fet, un cop sanejada i pintada, ja es va fer veure a la Matinal de furgos VW a El Prat de Llobregat i la concentració de furgos VW de Sant Pere Pescador on curiosament va ser una de las furgos premiades tot i estar inacabada i sense rotular. Un cop rotulada amb els logos i els nous grafisme del club va assitir a Cap d'Agde carregada de programes de Tossa 2007 i la veritat es que va ser un bon reclam ja que molta gent es parava a fer-li una foto i agafar-ne un.

Fa dues setmanes la varem presentar ja oficialment en societat a Tossa de Mar on va causar sensació entre tots els socis AVWC presents. (Octubre 2007)


JA HA SORTIT EL NUMERO 24 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja està als quioscs el numero 24 de la revista SuperVW Magazine, un cop més un vehicle d'un soci AVWC es portada de la revista: l'Oval Panscraper de l'Amic Carles Casado al que li dediquen un reportatge de cinc pàgines (pag. 18 - 22) i una cara del poster central despelgable. Però no acaba aquí el protagonisme AVWC ja que hi apareixen reportatges de vehicles de dos socis AVWC més, la T2 Helsinki de l'Amic Pau Coma (pag.12 - 16) i el VW 1303 "FkConceptcar" de l'Amic Enric Espuny (pag. 50 - 54) i segona cara del poster central desplegable.

Tot i no ser un reportatge com el que es mereixeria un vehicle d'aquestes característiques, també surt una petita ressenya del Split 52 de l'Amic Luciano Linde a la secció 1a persona (pag. 98).... sens dubte un vehicle que es mereixeria una reportatge molt més ampli. En quant als reportatges de concentracions podreu trobar el reportatge de la nostra V Matinal de furgos VW (pag. 93) i de la nostra V VW Beach Party (pag. 94). També de la II Furgo Festa (pag. 92) i de la IV Concentració de furgos VW de Sant Pere Pescador (pag. 82 - 87)

I per acabar a la contraportada de la revista trobareu el cartell d'enguany de la 14a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar 2007 organitzarem el propers 21, 22 i 23 de setembre. (Agost 2007)


INAUGURACIÓ NOU TALLER A.C.M

El passat dissabte dia 28 de juliol l'Amic Josep Maria Mayugo va inaugurar la nova seu del seu taller per a clàssics a Malgrat de Mar i com que no podia ser d'una altre forma, en Josep Maria va fer una inauguració "por todo lo alto" amb actuació musical en directe inclosa i generós pica-pica per a tothom.

Una bona mostra del carisma d'en Josep Maria va ser la presència a la inauguració d'aficionats VW de Mallorca i el País Basc, vinguts especialment per l'ocasió, d'aficionats d'altres marques clàssiques i de membres dels diversos clubs VW catalans existents que l'acompanyaren en un dia tan especial com aquest. A partir d'ara el podreu trobar a A.C.M. Avda. Francesc Sanlehí i Bosch, 35. Polígon Industrial "Can Patalina" de Malgrat de Mar. (Juliol 2007)

VEURE VIDEO INAUGURACIÓ


LA T1 DE NÉSTOR ALRIOLS A CUATRO TV

El passat dia 9 de juny es va realitzar el tradicional Auto-Show organitzat pels Royals Car Club en el marc del festival de rock'n'roll Screamin Festival 2007 a Calella (Barcelona) on es reuneixen tota mena de cotxes americans i altres vehicles dels anys 50 i 60 de tendència Hot Rod, Custom, etc.... entre ells els de dos socis AVWC: l'Oval de 1956 de David Secall i la T1 de 1965 d'en Néstor Alriols.

Precisament aquest últim junta amb la seva xicota Estefania varen ser protagonistes d'una entrevista amb una reportera de Cuatro TV que es va poder veure el passat dia 25 de juny al programa Cuatrosfera que dedicà un reportatge a aquesta concentració d'indubtable sabor americà. (Juny 2007)

VEURE VIDEO REPORTATGE


SUSPENSIÓ PROVISIONAL DE LES TROBADES MENSUALS AVWC

Us fem saber que ens hem vist obligats a suspendre provisionalment les convocatòries al Punt de Tobada mensual AVWC cada tercer diumenge de mes donat la impossibilitat de quedar al mirador de Sant Pere Màrtir de Esplugues de Llobregat amb un mínims de condicions ja que aquestes han empitjorat els darrers mesos amb l'arribada del bon temps i de la calor. Així doncs queda anul·lada la propera convocatòria el proper diumenge dia 17 de juny.

Des de fa uns mesos estem negociant la consecució d'un nou Punt de Trobada dins de Barcelona i estem a punt de tancar l'acord, possiblement ja poguem començar a trobar-nos el proper mes de juliol però aquesta dada encara està per confirmar. Tan bon punt tinguem l'acord tancat us ho farem saber oportunament (Juny 2007)


LA T1 DE FERRAN SOCIAS A L'ÚLTIM ANUNCI VW

Segurament a aquestes alçades tots ja habreu vist l'últim anunci de la nova VW Multivan que no paren d'emetre per tots els canals de televisió últimament i on hi surt una T1 de color verd conduïda per un clons dels Beatles. La furgoneta en qüestió és una de les dues T1 que poseeix el nostre soci, l'Amic Ferran Socias que ens ha passat unes quantes fotos de la filmació. (Juny 2007)

VEURE FOTOS RODATGE ANUNCI VW MULTIVAN


JA HA SORTIT EL NUMERO 23 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja està als quioscs el numero 23 de la revista SuperVW Magazine i aquesta vegada els Amics del Volkswagen de Catalunya continuem estant presents amb un reportatge d'un vehicle d'un soci AVWC (pag. 24 - 27) que a més surt en portada d'aquest numero, el 1200 de 1962 de l'Amic Didier Roura, a qui destigem una ràpida recuperació després d'haver estat intervingut quirúrgicament d'un problema cardíac fa pocs dies. Segur que aquesta portada li farà molta il·lusió al bo d'en Didier fent-li més lleugera la seva convalescència.

També podreu trobar el reportatge de la nostra II Sortida d'Hivern: Cim d'Àligues (pag. 98 - 100) i reportatge de la nostra IV Sortida de Primavera: I Trobada de VW Escarabts a Montoliu de Segarra (Pag. 96 - 97) (Juny 2007)


PARAIGUES AVWC: REGAL PELS SOCIS 2007

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquest paraigues per utilitzar-lo a les concentracions tan si plou com si fa sol. Està adornat amb els dos nous logos canyeros que ens va dibuixar en exclusiva un dissenyador gràfic gran aficionat als VW i simpatitzant del nostre club, en Jordi Gual.

El podreu recollir al nostre punt de trobada mensual el tercer diumenge de cada mes i en qualsevol activitat VW 2007, tant les organitzades pel nostre club com a les alienes a les quals hi assistirem conjuntament els socis AVWC. (Maig 2007)


TENIM A DAVID DE BAIXA

Doncs com podeu veure a la fotografía, en David, el nostre RR.PP del club i enguany nou tresorer, està fotudet. Resulta que cada dia pràctica un esport d'alt risc com es anar per Barcelona en moto i malauradament el dia 24 d'abril un autobús va fer un gir sense adonar-se'n que per l'altre carril venia un motorista i aquest va acabar impactant amb una furgoneta que es trobava en doble fila. Resultat: lligaments del genoll operats i sis claus de titani al peu..... el pobre David estarà una temporadeta sense poder recolzar el peu al terra.

Des d'aquí li volem donar molts ànims per a la llarga recuperació que te per davant i desitgem veure'l aviat al volant d'algun dels seus dos escarabats. (Abril 2007)


PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC - Abril

El passat 15 d'abril tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat.

Als habituals de sempre aquest cop se'ns va afegir l' Amic Carlos Llobet que per primera vegada acudia al mirador però l'estrella del matí va ser sense dubte aquesta fantàstica T1, el seu propietari, en John, un anglès afincat a Sitges que es un seguidor incondicional de la nostra web que visita des de fa força temps. Segur que en properes activitats, com a la Matinal de furgos VW de Castelldefels del proper 13 de maig podreu gaudir de la T1 d'en John. (Abril 2007)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA ABRIL


RENOVACIÓ CARNET DE SOCI 2007

Un cop efectuada la renovació de quotes procedirem a enviar-vos en les properes setmanes el vostre carnet de soci AVWC 2007 al vostre domicili particular, enguany la quota de soci continua sent de 43,00 € anuals i que dóna dret a:

- Obsequi anual per als socis

- Informació puntual sobre les activitats i sortides

- Descompte en concentracions organitzades pel club.

- Descompte en l'assegurança del teu vehicle clàssic (segons companyia)

- Informació i assessorament per aconseguir la bonificació del impost de circulació IVTM

- Assessorament tècnic i històric del teu clàssic VW

- Participació en la web del club

(Març 2007)


JA HA SORTIT EL NUMERO 22 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja està als quioscs el numero 22 de la revista SuperVW Magazine, un numero on els Amics del Volkswagen de Catalunya una cop més hi estem presents: reportatge del 1200 Sunroof de 1957 de l'Amic Miquel Gilabert (pag. 19 - 22), reportatge dels Radikalbugz on hi surt l'Amic Carles Casado durant la visita que els hi va fer dies abans de la concentració de Spa 2006 (pag. 28 - 30), reportatge del Encierro de Escarabajos de Pamplona fet per nosaltres (pag. 86 - 87) i reportatge de l'stand i la trobada AVWC a Autoretro 2006 (pag. 84 - 85) (Març 2007)


PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC - Març

El passat 18 de març tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat. Aquesta vegada varem ser pocs els Amics que ens hi reunirem però els pocs varem poder gaudir d'un matí ben assoleiat i d'un bon aperitiu.

L' Amic Dani Barrero ens va sorprendre a tots en aparèixer amb una escarabat mexicà d'un bon amic ja que la seva T3 continua en el taller fent-li uns retocs. També ens visità una T3 negre "full equip" que ja varem tenir l'oporunitat de conèixer a principis de març a la concentració de Fraga, el seus propietaris, en David i la Teresa, són una parella d'alló més activa que aprofiten la més mínima ocasió per fer molts quilòmetres amb la seva furgoneta cada cap de setmana.

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA MARÇ


ASSEMBLEA GENERAL CLUB AVWC 2007

El passat dimarts 13 de març es va celebrar a l'Ateneu La Farinera del Clot, l'Assemblea General de Socis AVWC 2007.

Després de la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2006 i dels pressupostos per al 2007, es va aprovar el canvi de càrrecs a la junta directiva, amb la següent distribució de càrrecs:

PRESIDENT - Alexis Folch Soldevilla
JUNTA DIRECTIVA
AVWC
VICEPRESIDENT - Koke Puig Herraiz
(Resp. Secció Furgos)
SECRETARI - Carles Torres Cervera
TRESORER - David Secall Marti
Vocal Àrea Tècnica - Alex Domingo Riau
Vocal - Enric Folch Soldevilla
Vocal - Albert Soldevilla Lopez

L'Alexis Folch torna a ocupar la presidència que ocupava interinament des de juny de l'any passat el nostre vicepresident, en Koke Puig, ja que enguany es el darrer any de mandat de l'actual Junta Directiva que va ser escollida al 2003 amb ell com a president. L'altre novetat es que enguany en David Secall substituirà com a Tresorer a l'Enric Folch. (Març 2007)


PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC - Febrer

El passat 18 de febrer tocava reunió al punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat. Aquesta vegada varem notar la "resaca carnavalenca" ja que només ens reunirem 10 vehicles, a destacar la presentació en societat del Karmann Ghia de 1970 de l'Amic Pedro Pueyo que ja tenia ganes de fer el seu bautisme en una activitat del club.

També gaudirem de la presència de l'Amic Ruben Rial que acudia al punt de trobada per primera vegada i d'un parell d'aficionats VW que es varen acostar fins al mirador per a coneixe'ns. Alguns ja li han agafat el gustet al Punt de Trobada com en Joan Berengué, tot just feia un mes es va fer soci AVWC allá mateix i ja se'ns ha apuntat per a la Sortida d'Hivern del proper cap de setmana. Això es començar amb força al club.

Us esperem el tercer diumenge de mes vinent, el 18 de març al mirador de Sant Pere Màrtir, just dues setmanes abans de la nostra Sortida de Primavera que enguany ens durà a Montoliu de Segarra (Lleida) on gaudirem de la 1a Trobada per VW Escarabats i Derivats que ha organitzat l'Amic Jordi Miret (Febrer 2007)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA FEBRER


NOVA TENDA DE RECANVIS VW VIRTUAL: GERMAN SUPPLIES INC.

De la mà d'en Carles Lucas i en Carles Casado, dos socis del nostre club i aficionats VW de solvència més que contrastada, s'ha posat en marxa una nova tenda virtual de venda de recanvis VW per Internet: German Supplies Inc. Aircooled Shop http://www.germansuppliesinc.com

Després d'anys de ser clients comprant tota mena de recanvis VW online han decidit passar-se a l'altre costat del taulell i fruit de la seva experiència han tancat acords amb els grans majoristes per aconseguir bons preus per competir amb amb els nostres veïns francesos o alemanys i comptant amb l 'aventatge afegit que amb aquests preus el material està posat a Barcelona sense haver de patir els gravosos recàrrecs d'enviament. Disposen d'un catàleg format per més de 3.000 peces per customitzar o restaurar el vostre aircooled en estricte estat d'origen.

Des d'aquí desitgem als dos Carles la major de les sorts en aquesta nova aventura que tot just inicien ¡¡Que tingueu molta sort Amics !! (Febrer 2007)


PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC - Gener

El passat 21 de gener vàrem encetar en aquest 2007 les nostres trobades mensuals al punt de trobada AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat on ens reunirem 17 vehicles, a destacar alguns Amics que acudien al punt de trobada per primera vegada com en Pau Coma, en Pere Trallero, en Pere Berdonces i l'Eloy Sánchez; un parell d'aficionats VW com en Joan Berengué i la Cari Lázaro que van venir per coneixe'ns i van fer-se socis AVWC allà mateix i l'Amic Rafa González va acudir amb la seva nova adquisició, una T3 Joker amb la qual segur que farà un munt de quilòmetres en família.

Us esperem el tercer diumenge de mes vinent, el 18 de febrer al mirador de Sant Pere Màrtir, just una setmana abans de la 2a edició de la nostra Sortida d'Hivern que enguany ens durà al Cim de les Àligues a Sant Feliu de Codines. (Gener 2007)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA GENER


TORNAR A: NOTICIES