NOTICIES 2006

GUANYADORS CONCURS FOTOGRÀFIC CONCENTRACIÓ VW DE TOSSA DE MAR

COTXES I NENS

1r Classificat
2n Classificat
3r Classificat
Silvia Ribas- 157: "Ara el porto jo mama"
Oscar Bafaluy -18:
"Apunt per fer la Gimkana"
Sara Eixarch - 32: Temps d'espera

CONCENTRACIÓ

1r Classificat
2n Classificat
3r Classificat
Oscar Bafaluy -18:
"Flor Vintage"
Zinaida Reguilon - : Tapacubs
Sara Eixarch - 32: 
"A mi nadie me tose"

Aquests son els guanyadors del concurs fotogràfic de la concentració de Tossa de Mar 2006, e l lliurament dels respectius premis es farà al dinar de Nadal de AVWC el dia 17 de desembre. (Desembre 2006)


PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC - Novembre

El passat 22 de novembre era tercer diumenge de mes i per tant tocava trobar-nos al punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat on ens reunirem 15 vehicles: a destacar els flamants Karmann Ghia Cabrio de l'Amic Enric Prats i d'en Joan Ribas del KGB (semblàven bessons de tan idèntics que son). També várem gaudir de la companyia de dos nous socis AVWC recents, l'Oriol Sierra amb el seu 1200 Standard del 69 i en Dani Barrero amb la seva T3 recentment adquirida i d'un simpatitzant que aviat deixarà de ser-ho per esdevenir un nou Amic, en Rafa González de Manresa.

Us esperem el tercer diumenge de mes vinent, el 17 de desembre al mirador de Sant Pere Màrtir i aprofitarem l'avinentesa per fer el Dinar de Nadal AVWC. (Desembre 2006)

VEURE FOTOS PUNT DE TROBADA NOVEMBRE


JA HA SORTIT EL NUMERO 21 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja està als quioscs el numero 21 de la revista SuperVW Magazine, un numero amb moltes referències a Amics del Volkswagen de Catalunya: reportatge de la concentració de Tossa de Mar (pag. 82 - 88), reportatge T1 Samba de Luxe 1967 de l'Amic David Sánchez (pag. 30 - 33), reportatge T2 1978 de l'Amic Xavi Adell (pag. 14 - 17), contraportada de la revista amb els agraïments de la concentració de Tossa de Mar....... i la furgo d'en David en portada !!!! (Desembre 2006)


CONCURS FOTOGRÀFIC CONCENTRACIÓ VW DE TOSSA DE MAR

.

Ja s'ha tancat el termini de rebuda de fotografies que participaran en el concurs fotogràfic de la 13a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar, les que veureu a continuació són les fotos que s'hauran de sometre a votació de tots els socis AVWC. La votació serà voluntària i es farà mitjançant el correu electrònic del club avwc@avwc.org, indicant el número de soci i el seu vot. Un soci tan sols pot votar un cop. Cada soci votarà a les dues categories. Per cada categoria puntuaran tres fotografies. 3 punts a la millor, 2 punts a la segona i un punt a la tercera.

La votació es farà del'11 al 26 de novembre. Guanyarà, per cada categoria, la fotografia que rebin mes punts. Hi haurà un segon i un tercer classificat.El 3 de desembre l'organització farà públic els guanyadors. El lliurament de premis es farà al dinar de Nadal de AVWC el dia 17 de desembre. (Novembre 2006)


INAUGURACIÓ PUNT DE TROBADA MENSUAL AVWC

El passat 22 d'octubre inaugurarem el punt de trobada mensual AVWC al mirador de Sant Pere Màrtir d'Esplugues de Llobregat per on van passar al llarg de tot el matí 16 volkswagens: a destacar l'impressionant Rometsch Beeskow de 1954 de l'Amic Gilles i el nou Split del 52 de l'Amic Luciano Linde i com no l'impecable Karmann Ghia de 1964 d'en Carlos Martínez del KGB. També várem gaudir de la companyia d'un vell Amic, l'Adolf Hernández que acudia per primera vegada a una activitat AVWC amb el seu 1200 Standard, un vehicle que ha estat restaurat íntegra i completament pel seu propietari durant uns quants anys al garatge de casa seva.

La veritat es que el dia va acompanyar d'alló més, no semblava pas que estiguessim a finals d'octubre, aquesta bonança metereològica també va comportar-nos un contratemps, va atreure a un munt de persones que acostumen a passar el diumenge al bell mig de la natura: excursionistes, ciclistes i com no els típics "domingueros". El mirador estava ple com un ou, aquest fet ens ha fet plantejar-nos buscar un nou lloc menys concorregut en el cas que durant els mesos hivernals continuiï el mateix panorama que varem trobar el 22 d'octubre. De moment ens donem un parell de mesos de marge per decidir-ho, així doncs uns esperem el tercer diumenge de mes vinent, el 19 novembre al mirador de Sant Pere Màrtir. (Octubre 2006)

VEURE FOTOS INAUGURACIÓ PUNT DE TROBADA


PUNT DE TROBADA MENSUAL DELS AMICS

Com a resposta a les cada cop més insistents demandes per part dels socis AVWC més actius i donat el gran creixement de socis que hem experimentat (acabem de superar el nº 250), hem decidit - després d'un cert temps de valorar la seva conveniència - d'instaurar un punt fix de reunió mensual per tal de fomentar el coneixement mutu i la interacció entre tots els socis afavorint així el contacte entre tots nosaltres.

Per tal de no interferir amb altres reunions i punts de trobada que fan altres clubs VW, es farà el tercer diumenge de cada mes, i el lloc escollit és el mirador de Sant Pere Màrtir on és podran reunir tots els socis AVWC (i tot aquell que vulgui venir) a partir de les 11.00 h del matí fins l'hora de dinar (14.00 h aprox.) El mirador de Sant Pere Màrtir està situat en plena natura al peu del Parc de Collserola i es l'inici de diferents pistes forestals que creuen tota la montanya i disposa d'un bar-restaurant amb terrassa obert tot l'any, on es pot prendre un refrigeri o fins i tot quedar-se a dinar, si els compromisos familiars us ho permeten!

A partir del 22 d'octubre us esperem el tercer diumenge de cada mes al mirador de Sant Pere Màrtir.. i no us oblideu d'anar-hi amb el vostre aircooled !! (Setembre 2006)


REPORTATGE DE FURGOS VW PER A LA SEXTA

El passat 7 d'agost tres furgos de socis AVWC protagonitzaren la grabació d'un reportatge de furgos VW per al nou canal de televisió La Sexta, prestaren els seus vehicles els Amics Carles Lucas, Doménez Ruiz, Erwin Neuijen, Susanna Vidal i Enric Folch.

Encara no se sap quin dia i a quin programa es podrà veure l'esmentat reportatge ja que La Sexta tot just està començant a confeccionar la seva graella de programes de cara a la nova temporada televisiva que s'apropa però ens han comentat els reporters que segurament serà molt aviat.(Agost 2006)

VEURE FOTOS GRABACIÓ REPORTATGE

VEURE VIDEO DE L'EMISSIÓ DEL REPORTATGE


EL CASAMENT DELS AMICS IGNASI I MARGOT

L'estiu es temps de vacances, per descansar però també per fer "coses pendents" que durant tot l'any no tenim temps de fer, això mateix han fet els Amics Ignasi i Margot que el passat 26 de juliol vàren decidir passar per la vicaria i esdevenir marit i muller després de força temps de conviure en parella.

Els nuvis vàren escollir la preciosa vila d'Arbúcies per formalitzar la seva unió en una senzilla cerimònia en companyia de la família i amb el seu Escarabat cabrio, guarnit degudament per a l'ocasió i que va despertar tanta admiració com els dos grans protagonistes de la cerimònia (Juliol 2006)

VEURE FOTOS CASAMENT


REPORTATGE FOTOGRÀFIC AMB LA T2 D'ENRIC GOMES

Un altre vehicle d'un soci AVWC ha estat protagonista d'un anunci, en aquest cas per un reportatge fotogràfic per fer un catàleg publicitari d'una empresa de moda íntima i de bany, el soci afortunat ha estat l'Amic Enric Gomes de General Wagen amb la seva T2 "Power Flower", una vehicle que no passa inadvertit allà per on passa. (Juliol 2006)

VEURE FOTOS ANUNCI


NOU PRODUCTE DE PJ'S SPEEDSHOP A LA VENDA: BACA AIRSTREME

Els Amics Joan Ribera i Paul Harvey de PJ's Speedshop de Sant Julià de Ramis (Girona) estan tenint molt èxit amb aquest producte que comercialitzen mundialment i en exclusiva. Es tracta d'aquest porta-equipatges que s'inspira directament en una baca fabricada a Espanya durant les décades del 50 i del 60, un accesori universal que s'adaptava a qualsevol vehicle de l'época.

Pj's Speedshop fabrica artesanalment aquesta baca per a tots els Escarabats (excepte sunroofs de lona i els descapotables), per a totes les variants del Tipus 3 (notchback, fastback i Variant) i molt aviat estarà disponible per a Karmann Ghia i Porsche 356 Coupé. (Juliol 2006)

MÉS INFORMACIÓ BACA AIRSTREME


BENVINGUDA AL ROMETSCH D'EN GILLES A MONTSERRAT

El passat diumenge 25 de juny uns quants socis AVWC es van reunir a Montserrat per a conèixer a Gilles i sobretot al seu excepcional vehicle, el Rometsch Beeskow de 1954, un dels aproximadament 30 que queden en tot el món.

Com podreu veure en les fotos, Gilles posseeix tota una joia en estat de concurs, ho podreu comprovar a Tossa, on ha promès venir a pesar de tenir una agenda professional d'allò més atapeïda.(Juny 2006)

VEURE FOTOS BENVINGUDA ROMETSCH


S'ENS HAN CASAT QUELCOM MÉS QUE UNS AMICS

El passat dissabte 10 de juny se'ns varen casar tot uns històrics del club, Marcos "Rantanplan" i Merche es donaren el "si vull" enmig de la natura i rodejats dels seus familiars, amics més íntims i, como no, dels seus companys de "trapelleries VW" que acudirem al casament com no podia ser d'una altra forma, a bord dels nostres VW. (Juny 2006)

VEURE FOTOS CASAMENT


OFERTA ESPECIAL DE CAMPERCAR PER ALS SOCIS AVWC

L' Amic Eduardo Lagüens ens ha fet arribar en nom de Campercar aquest oferta especial per als socis d'Amics del Volkswagen de Catalunya. És tracta de un 10 % de descompte en recanvis NO originals presentant el vostre carnet AVWC a l'hora d'adquirir el producte. (Juny 2006)


. OFERTA ESPECIAL DE AIRWORK SKATEBOARDSHOP PER ALS SOCIS AVWC

L'Amic Domènec Ruiz propietari d'Airwork Skateboardshop ens ha fet arribar aquesta oferta especial per a tots els socis d'Amics del Volkswagen de Catalunya:

AIRWORK SKATEBOARDSHOP os ofrece a todos una amplia gama de productos relacionados con la movida skate-surf, con marcas como independent, santa cruz, hidroponic, matix, mooneyes, the realm, fox, split, dvs shoes, dekline shoes y próximamente volcom y lost. Temporada primavera /verano 2006: Ropa chico/chica, gafas de sol, gorras, carteras y cinturones, bañadores surfers,tablas y complementos skateboard, surf, mountainboard, longskate, y nuestro servício de camiseta aerografiada.Descuentos y promociones cada semana.

Descuento especial para todos los soci@s presentando el carnet, de hasta un 10% según articulo y promoción. Nos encontrarás en C/Brutau nº11 La Llagosta (BARCELONA) airwork@hotmail.com (Maig 2006)


GORRA AVWC A LA VENDA

Aquest és el nou producte AVWC que tenim a la botiga per a tots els socis del club i aficionats VW, la gorra AVWC.

La podreu trobar a la venda en qualsevol concentració que organitzem o assistim, també podeu reservar-les enviant un mail a avwc@avwc.org (Maig 2006)

INFORMACIÓ GORRA AVWC


OFERTA ESPECIAL DE PJ'S SPEEDSHOP PER A TOTS ELS SOCIS AVWC

Els Amics Joan Ribera i Paul Harvey propietaris de PJ'S SPEEDSHOP, distrubuidor oficial de MOONEYES d'Espanya, ens han fet arribar aquesta oferta especial per la qual aplicaran descomptes especials per vendes en botiga a tots els socis d'Amics del Volkswagen de Catalunya.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb en Joan o en Paul per mail mooneyes-spain.com o trucant al tel. 670 035 734 (Abril 2006)


MOTXILLA AVWC - REGAL SOCIS 2006

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis AVWC, es tracta d'aquesta motxilla amb el logo i l'adreça web del club brodats, porta dues pràctiques butxaques exteriors de xarxa i una altra interior per portar claus, documents, etc.... ideal per als dies de concentració.

La podreu recollir a qualsevol activitat VW 2006, tant les organitzades pel nostre club com a les alienes a les quals hi assistirem conjuntament els socis AVWC. (Març 2006)


INAUGURACIÓ DE PUNTSETANTAVUIT A MALLORCA

El passat 3 de març es va inaugurar a Mallorca (Ctra. Valldemosa, 26 de Palma de Mallorca) el nou projecte d'en Lluis Alemany (vicepresident dels Amics dels Escarabats de Ses Illes Balears), la botiga Puntsetantavuit on es pot trobar moda casual, complements, accessoris Moon.... tot allò que necessitis per decorar el teu VW i donar-li un toc d'allò més californià, una bona mostra va ser la increible T1 amb la que en Lluís va assistir a Tossa l'any passat i que va ser un dels vehicles més fotografiats de la concentració.

Podeu veure les fotos de la inauguració a la web AEIB http://aeib.iespana.es/punt78.htm i molt aviat tota l'oferta de Puntsetantavuit a http://www.puntsetantavuit.com (Març 2006)


OFERTA ESPECIAL DE SERIAL KOMBI PER A ELS SOCIS AVWC - Secció Furgos

El conegut recanvista VW francès especialitzat en furgonetes VW, Serial Kombi www.serial-kombi.com ha arribat a un acord amb els Amics del Volkswagen de Catalunya per tal que tots els socis AVWC poguin gaudir d'un de les següents avantatges en totes les comandes de material realitzades fins el 30 d'abril de 2006:

Un descompte del 10% sobre les teves compres
O
No pagar enviament (compra mínima 400€)

Si esteu interessats poseu-vos en contacte ràpidament amb en Koke, responsable de la secció furgos, a koke.puig@avwc.org o al mail de la secció furgos furgos@avwc.org i ell us indicarà quins passos cal seguir per gaudir d'aquest descompte (Març 2006)


RENOVACIÓ CARNET DE SOCI 2006

Un cop efectuada la renovació de quotes procedirem a enviar-vos en les properes setmanes el vostre carnet de soci AVWC 2006 al vostre domicili particular, com ja sabeu enguany i després de força temps sense fer-ho, s'ha incrementat la quota de soci que passarà a ser de 43,00 € i que dóna dret a:

- Carnet acreditatiu de soci i carnet bis per a la teva parella

- Obsequi anual per als socis

- Informació puntual sobre les activitats i sortides

- Descompte en concentracions organitzades pel club.

- Descompte en l'assegurança del teu vehicle clàssic

- Informació i assessorament per aconseguir la bonificació del impost de circulació IVTM

- Assessorament tècnic i històric del teu clàssic VW

- Participació en la web del club

(Març 2006)


ASSEMBLEA GENERAL CLUB AVWC 2006

El passat dimecres 8 de març es va celebrar a l'Ateneu La Farinera del Clot, l'Assemblea General de Socis AVWC 2006. A banda de la preceptiva aprovació del balanç econòmic i social de l'any 2005 i dels pressupostos per al 2006, la gran novetat va ser el canvi en la presidència del club, per motius professionals l'Amic Alexis Folch deixa de ser president del club després de 2 anys en el càrrec però continuarà formant part de la junta i serà substituït per l'Abel Santirso, fins ara Vocal responsable de RR.EE Internacionals. Així mateix en Koke Puig, responsable de la secció Furgos, passa a ser el vicepresident del club, càrrec vacant des de l'any passat (Març 2006)

PRESIDENT - Abel Santirso Moro
VICEPRESIDENT (Resp. Secció Furgos) - Koke Puig Herraiz
SECRETARI - Carles Torres Cervera
TRESORER - Enric Folch Soldevilla
Vocal Àrea Tècnica
Vocal RR.EE
Vocal Regularitat
Vocal
Vocal
Alex Domingo Riau
David Secall Marti
Alexis Folch Soldevilla
Albert Soldevilla Lopez
Patricia Conde Dolera

JA HA SORTIT EL NUMERO 18 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja està als quioscs el numero 18 de la revista SuperVW Magazine on trobareu a la pagina nº 89 el reportatge de l'Autoretro 2005 amb el stand AVWC i la concentració VW que organitzarem el passat 3 de desembre. (Març 2006)


UN ROMETSCH BEESKOW DE 1954 AL NOSTRE CLUB

Doncs si, heu lleguit bé, un maravellós Rometsch Beeskow del 1954 ha arribat al club de la mà d'en Gilles, el seu propietari i nou soci AVWC, un francès que viu a Barcelona des de fa poc i fins a on portarà el seu vehicle que enguany va guanyar el premi al Rometsch millor restaurat al prestigiòs meeting d'Hessisch Oldendorf.

Aquest vehicle va ser una de les múltiples versions no oficials VW fetes per carrossers alemanys de l'època que aprofitaven la fiabilitat i versatilitat que els hi proporcionava el xassís de l'escarabat per elaborar els seus dissenys esportius (quelcom del que no tenia l'escarabat, més aviat auster) per a un mercat alemany que un cop superada la dura postguerra ja demanava vehicles cada cop amb més classe i distinció reflex de la seva increible recuperació econòmica. (Febrer 2006)

TORNAR A: NOTICIES