NOTICIES 2005

PRESENTACIÓ DE LA XXII EDICIÓ DEL SALÓ AUTORETRO

El passat dijous dia 17 de novembre es va celebrar a l'antiga seu de la cerversera Mortiz la presentació de la XXII Edició de l'Autoretro, els Amics del Volkswagen de Catalunya com a club expositor hi vàrem ser convidats aquest acte, hi acudiren en representació del club tres membres de la Junta Directiva: l'Abel Santirso, en David Secall i en Carles Torres.

La presentació va ser molt original ja que es va celebrar als soterranis de la seu històrica de Mortiz a la Ronda de Sant Antoni, com podreu comprovar a les fotografies, aquesta es troba en obres de rehabilitació i per accedir-hi va ser necessari entrar proveit d'un casc d'obra per seguretat. El Sr. Fermí Sulé - director del saló - va explicar tots els detalls i les novetats de l'edició d'enguany i l'acte va acabar amb un torn de preguntes i amb un pica-pica acompanyat, con no, per una bona cervesa. (Novembre 2005)

ANAR A FOTOS DE LA PRESENTACIÓ DE L'AUTORETRO
Fotos  cedides per César Clerc

JA HA SORTIT EL NUMERO 17 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja podeu trobar als quioscs el numero 17 de la revista SuperVW Magazine on trobareu a la pagina nº 29 els agraïments als patrocinadors de la 12a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar i a la pàgina 82, 83 i 84 el reportatge fotogràfic de la concentració. A la pàgina 102 hi trobareu un breu amb fotos de la T1 recent acabada del nostre soci Nestor Alriols i a la secció de News la informació sobre el stand expositor que tindrem instal·lat enguany a Autoretro (Novembre 2005)


CANGUR IMPERMEABLE CLUB - REGAL SOCIS 2005

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis, es d'un cangur impermeable de color groc amb el logo del club a l'esquena, porta caputxa plegable i una butxaca que es converteix en bosa un cop recollit. El podreu recollir a Tossa o en alguna activitat abans que acabi l'any o sinó poseu-vos en contacte amb nosaltres a avwc@hotmail.com i us el faríem arribar. Les talles disponibles son: M - L - XL (Setembre 2005)

INFORMACIÓ CANGUR SOCI


JA HA SORTIT EL NUMERO 16 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja podeu trobar als quioscs el numero 16 de la revista SuperVW Magazine on trobareu a la pagina nº 4 el poster oficial de la 12a Concentració de Clàssics VW de Tossa de Mar, la concentració que organitzarem els propers 23, 24 i 25 de setembre de 2005.

Aquest numero dedica un bon grapat de pàgines a la 18a Super VW Nacional Francesa, la més gran de les concentracions que es celebren a Europa on enguany va haver una alta representació de vehicles de casa nostra. (Setembre 2005)


JA S'HA ESTRENAT L'ÚLTIMA AVENTURA D'EN HERBIE

El passat divendres 29 de juliol es va estrenar a tot el país la nova aventura d'en Herbie, "Herbie A Tope", després molts anys sense fer cap altre pel·lícula del escarabat més mediàtic de la història, ara la Disney a decidit "resuscitar-lo" i a tret el vell escarabat del bagul dels records.

Amb motiu de l'estrena, a Barcelona es varen reunir un bon grapat d'escarabats de la ma de Disney - Buenavista Internacional i de Cinesa que organitzaren un pasi exclusiu per a tots aficionats que s'acostessin al Cinesa Heron City amb el seu escarabat (Agost 2005)

VEURE FOTOS DE L'ESTRENA


UNA OFERTA MOLT ESPECIAL PEL VOSTRE ESCARABAT O DERIVAT

L' Amic Josep Maria Mayugo Fink es soci des de fa molt poc però s'ha integrat d'alló més amb unes ganes i entusiasme com feia temps que no veiem en un recent vingut. En Josep Maria es un mecànic de la vella escola, d'aquells que s'estimen de debó la seva feina i es va formar professionalment a Alemanya, ja que com molts adivinareu pel seu segon cognom, és d'ascendència alemanya.

Ens ha fet arribar aquestes dues ofertes molt especials per a tots el socis AVWC, una es per canviar l'oli (cada 5.000 km) i efectuar una revisió de seguretat (pressió pneumatics, revisió frens, revisió liquid de frens,etc.), la segona oferta es per fer una revisió complerta a tot el vehicle (cada 10.000 km). Sense dubte molt interessants pel preu que ofereix.

Heu de saber que en Josep Maria es l'amo del taller i que serà ell personalment qui faci totes les revisions, és més convida a tot aquell que li porti al seu vehicle a estar present quan treballi en ell.

I un consell, quan hi aneu no us oblideu el vostre carnet de soci 2005, es imprescindible la seva presentació per gaudir del descompte


EL NOSTRE SOCI I AMIC, AGUSTÍ PERICAS, ENS HA DEIXAT

Agustí, als bons aficionats als escarabats mai se'ls oblida, descansa en pau Amic

(Junio 2005)

JA HA SORTIT EL NUMERO 15 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja podeu trobar als quioscs el numero 15 de la revista SuperVW Magazine. En quant als reportatges nacionals en aquest numero n'apareix un sobre la restauració de un VW Variant 1600 propietat de l'Angel Zubieta, president dels Amigos de los Volkswagens Clásicos de Cantabria, el resultat de la feina ha estat IMPECABLE. Felicitats Angel !!! També cal destacar un reportatge retrospectiu sobre la figura del preparador alemanys Theo Decker, una veritable delícia per als més mitòmans de la marca germànica. (Juny 2005)


CANGUR IMPERMEABLE SECCIÓ FURGO

Aquí teniu el nou producte de merchandising AVWC, un exclusiu cangur impermeable de color taronja (ja color oficial de la secció furgo) amb l'original logo de la secció furgo a l'esquena, porta caputxa plegable i una butxaca que es converteix en bosa un cop recollit.

De moment n'hem fet una sèrie limitada per veure quina resposta té per part dels nostres socis i simpatitzants però segurament s'esgotaran tant ràpidament com a l'any passat ho feren les samarretes de la secció furgo de les quals, per cert, en tornem a tenir en stock. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a avwc@hotmail.com per encarregar el vostre cangur. Les talles disponibles son: M - L - XL. (Maig 2005)

INFORMACIÓ CANGUR


L'ART AIR-COOLED D'EN XAVI CERVERA
(Si passeu el curs per damunt d'algun dels quadres i feu click, podreu veure'l amb més detall)

L' Amic Xavi Cervera ens ha fet arribar aquestes fotografies d'aquestes petites obres d'art air-cooled que fa ell mateix, pren de base imatges d'antics anuncis volkswagen i els reprodueix amb gran precisió tot pintant-los sobre les teles i el resultat es el que aquí podeu veure.

Si voleu tenir una obra d'art air-cooled penjada a qualsevol part de casa vostra, no dubteu en posar-vos en contacte amb en Xavi a x_cervera@yahoo.es per fer-li el vostre encàrrec. (Maig 2005)


PJs SPEEDSHOP: MOONEYES PER FI A CASA NOSTRA

Després de molts anys de veure'ls per Internet i anunciats en revistes extrangeres, enguany ja podrem veure i comprar directament productes Mooneyes per als nostres escarabats gràcies a la iniciativa d'un parell de grans aficionats vw que a més son socis del nostre club, en Paul Harvey i en Joan Ribera que han obert la botiga PJ's Speedshop a Sant Julià de Ramis (Girona)

Per als qui no ho sapigueu Mooneyes es una marca legendària als EE.UU i arreu del món que fabrica tot tipus d'accesoris relacionats amb la cultura Hot Rod, Kustom i del vehicle personalitzat en general, accesoris, complements, roba, etc.... creada a California al 1950 per Dean Moon, un jove entusiasta de la mecànica i sobretot de les curses d'acceleració típicament nordamericanes, va començar aquesta aventura al garatge de casa seva fabricant dipòsits de benzina d'alumini i els llegendaris "Moondiscs", una mena de tapacubs que servien per disminuir el coeficient aereo-dinàmic evitant turbulències dels vehicles que participaven a les curses d'acceleració. L'empenta i les innovaciones del jove Moon li aportaren molta popularitat dintre del mon "Hot-Rodding" i aquell petit negoci a estones lliures va crèixer fins esdevenir una gran empresa, actualment Mooneyes te dos seus més fora d'EE.UU, a Suècia i al Japó, i distribuidors en alguns paisos i ara també a casa nostra de la ma de PJ's Speedshop.

Aquest proper diumenge dia 1 de maig, en Paul i en Joan inauguren la seva botiga i ens han fet arribar una invitació per a tots els socis AVWC per assistir-hi (més informació al calendari d'activitats) i fer-vos partíceps d'aquesta aventura que tot just inicien ..... ¡¡ Que tingueu molta sort amics !! (Abril 2005)

ANAR AL CALENDARI D'ACTIVITATS DE MAIG


JA HA SORTIT EL NUMERO 14 DE LA SUPERVW MAGAZINE

Ja podeu trobar als quioscs el numero 14 de la revista SuperVW Magazine. En el numero d'aquest mes cal destacar un reportatge sobre els vehicles de dos socis del nostre club, en Paul Harvey i el Joan Ribera que aprofitant l'avinentesa ens presentan el seu nou projecte empresarial, Pjs Speedshop - Monneyes spain (Març 2005)


FILMACIÓ D'UN REPORTATGE PER LA TV3

D'aquí pocs dies, s'emetrà a TV3 un petit reportatge sobre la nostra afició comuna: els nostres estimats escarabats i els protagonistes seran els vehicles de tres socis del nostre club: l'Abel Santirso, el Domènec Ruiz i el Carles Torres. A continuació podeu veure un petit resum acompanyat d'algunes fotos fetes durant la filmació. (Març 2005)

ANAR A FOTOS FILMACIÓ TV3


ASSEMBLEA GENERAL CLUB AVWC 2005

El passat dimecres 9 de març es va celebrar l'Assemblea General de Socis AVWC. Començarem amb la lectura i l'aprovació de la memòria econòmica 2004, del pressupost 2005 i de la memòria social 2004. Es va fer una valoració de la temporada 2004 i es fixaren els objectius per al 2005 que tots desitgem que sigui tant bo com l'any passat.

També es va renovar la secretaria del club ja que per motius professionals la Patricia Conde no pot continuar exercint-la, les seves funcions les assumirà en Carles Torres que de forma provisional ja exercia les tasques de secretari des de principis d'any. (Març 2005)

PRESIDENT - Alexis Folch Soldevilla
SECRETARI - Carles Torres Cervera
TRESORER - Enric Folch Soldevilla
Vocal Area Tècnica
Vocal Secció Furgos
Vocal RR.EE
Vocal RR.EE Internacionals
Vocal
Vocal
Alex Domingo
Koke Puig
David Secall
Abel Santirso
Albert Soldevilla
Patricia Conde

"CUSTOMORITZACIÓ" DEL CANALITZADOR D'AIRE DEL VOSTRE VW

En Domenec Ruiz, soci AVWC, i poseïdor d'una estupenda T2 bicolor (taronja i blanca) de l'any 1970 que va causar sensació enguany a Tossa, ens ha fet arribar aquest missatge per a tots els nostres socis i simpatitzants:

Si alguien del club o alguien de fuera de el que posea un air cooled y quiera cambiar un poco el look de su viejo canalizador de aire, que sepa que se lo puedo arreglar restaurar y pintar y luego decorarlo mediante aerografiado, luego se barniza y ...Voila, ya tenemos nuestro canalizador como nuevo por un precio aproximado de 200-250 €

Ya sabeis,si alguien está interesado que se ponga en contacto conmigo por correo airwork@hotmail.com o al 654 57 08 70.

Domenec

Doncs ja sabeu si esteu interessats en dur una obra d'art sota el capó del vostre VW no dubteu en posar-vos en contacte amb en Domènec. (Febrer 2005)

TORNAR A: NOTICIES