NOTICIES 2004

POLO EXCLUSIU DEL CLUB - REGAL PELS SOCIS AVWC 2004

Aquest és el regal que tenim preparat enguany per a tots els socis, es tracta d'un polo de la marca "Fruit of the Loom" amb el logo del club brodat al pit. El podreu recollir a Tossa o si us animeu a anar-hi, també a Cap d'Adge, però si teniu ganes de lluir-lo abans poseu-vos en contacte amb nosaltres a avwc@hotmail.com. Les talles disponibles son: S - M - L - XL (Agost 2004)

INFORMACIÓ POLO


NOVES SAMARRETES DEL CLUB A LA VENDA

Aquestes són les noves samarretes que tenim en botiga per a tots els socis i aficionats que en vulguin

Tots aquest productes els trobareu a la venda a qualsevol concentració que organitzem o hi assistim, si voleu podeu encarregar-les enviant un mail a avwc@hotmail.com (Juny 2004)

INFORMACIÓ SAMARRETES


ASSEMBLEA GENERAL CLUB AVWC 2004

El passat dijous 25 de març es va celebrar la Assemblea General de Socis AVWC on després de 5 anys en el càrrec, el Marcel Olsina i el Marcos Navarro han decidit deixar d'exercir la presidència i la vicepresidència respectivament, passant el testimoni a una nova Junta Directiva escollida per unanimitat (Març 2004):

PRESIDENT - Alexis Folch Soldevilla
VICEPRESIDENT - Carles Torres Cervera
SECRETARIA - Patricia Conde Dolera
TRESORER - Enric Folch Soldevilla
Vocal Area Tècnica
Vocal Secció Furgos
Vocal RR.EE
Vocal RR.EE Internacionals
Vocal
Alex Domingo Riau
Koke Puig Herraiz
David Secall Martin
Abel Santirso Moro
Albert Soldevilla Lopez

ANAR A FOTOS DE L'ASSEMBLEA GENERAL


VOLKSWAGENS "ÚLTIMA EDICIÓ" A BARCELONA

Si, si, si..... heu llegit bé, uns quants dels últims Escarabat de la sèrie especial "Última edició" sortits de la factoria mexicana de Puebla estan a Barcelona. Aquests models commemoratius del final de la producció de l'Escarabat han estat adquirits per la delegació espanyola de una empresa multinacional amb seu a Alemanya per obsequiar als seus caps directius i als seus millor clients.

Com que tots els vehicles americans han de ser modificats tècnicament per poder ser homolagables a Europa segons les directrius de la UE, aquesta empresa s'ha posat en contacte amb en Jordi Ibáñez del Taller KDF de Barcelona per a què els hi faci les modificacions pertinents per a poder ser matriculables a Europa. (Gener 2004)

ANAR A FOTOS ESCARABATS "ULTIMA EDICIÓ"

TORNAR A: NOTICIES