NOTICIES 2003

REGAL ESPECIAL 20è ANIVERSARI PELS SOCIS AVWC 2003

Ja tenim a punt el regal commemoratiu del 20è aniversari pels nostres socis, un exclusiu escarabat de slot de la casa Pink-Kar decorat amb els anagrames del nostre club que de segur farà les delícies dels petits i dels no tan petits, una autèntica peça de col·leccionista que serà la autèntica joia de la cel·lebració els nostres primers 20 anys de vida.

L'acte de lliurament oficial el farem a la trobada 20è aniversari que celebrarem a Barcelona el proper mes de desembre, així que us esperem a tots. (Octubre 2003)


CRÒNICA D'UNA MORT ANUNCIADA.... ADEU ESCARABAT, ADEU

El passat 30 de juliol de 2003 va sortir de la factoria VW de Puebla l'últim escarabat després d'estar-se fabricant durant quasi 70 anys, sent així el vehicle més fabricat durant més anys, i que ja havia assolit fa anys l'adjectiu de mite, ara es converteix en el vehicle més llegendari i amb més simbolisme de la història de l'automobilisme mundial.

Sens dubte per a molta gent, aquesta data passarà a la historia com el dia en que es va fabricar l'últim Escarabat, però els bons aficionats esperàvem esperançats que això no fos un punt i final, sinó que només fos un punt i apart, ja que no era el primer cop que a la fàbrica mexicana es deia que es deixava de fabricar i poc temps reanudaven la producció. Malauradament es tracta del final definitiu ja que un ingenier català que treballa a Puebla i que ha tornat recentment a Barcelona de vacances, ens ha confirmat la mala notícia ja que a partir d'ara a la factoria mexicana es fabricarà el nou Golf pel mercat americà i ocuparà la línia de muntatge que s'utilitzava per a l'Escarabat.

De totes maneres des de fa uns mesos que ja estàvem preparats per quan arribés aquest moment ja que s'havia anunciat en diferents mitjans les intencions de la planta mexicana de Volkswagen (Juny 2003)

VEURE CRÒNIQUES DE DIFERENTS MITJANS


L'ESCARABAT DEL NOSTRE SOCI IVAN AMORES, PORTADA DEL Nº 8 DE SUPER VW MAGAZINE

La portada del proper numero 8 de la revista SuperVW Magazine, que veurà la llum a principis del mes de setembre, estarà dedicada a la màquina del nostre soci Ivan Amores, un vehicle espectacular com pocs que compleix tots els requisits d'originalitat i/o espectacularitat que el fan mereixidor de tal honor. Esperem amb ganes l'aparició del proper numero als quioscs. (Agost 2003)


AVWC, CLUB VW INTERNACIONAL DEL MES A LA WEB VW SHOWS DELS U.S.A

A finals de maig ens vàrem endur aquesta sorpresa quan un "ocellet" ens va dir que en una web americana http://www.vwshows.com, hi sortíem, no només linkats, sinó en portada destacant-nos com a "Club Internacional del Mes".

Realment no sabem si algú des d'aquí els hi va suggerir la nostra web o si ells ens hi han col·locat per compte pròpia, sigui quina sigui la resposta, és un motiu d'alegria veure com el nostre treball troba recompensa.... més enllà de les nostres fronteres. (Maig 2003)

TORNAR A: NOTICIES