Calendari Activitats VW Maig 2017

Diumenge 7 de maig
Avionetes & Volkswagens a Mollerussa (AVWC)

Molt aviat us informarem de tots els detalls d'aquesta activitat "d'altura" que enguany farem a Mollerussa de la mà de l'Amic David Comabasosa


Dissabte 13 i diumenge 14 de maig
V VW Camping Camper Weekend (Secció Furgos AVWC)

Enguany tornarem a fer el VW Camping Camper Weekend, la trobada pròpia de cap de setmana de furgonetes per a la Secció Furgos AVWC. Serà una activitat amb un guió ben senzill, sense inscripció, horaris ni programa definit, anirem a un camping on cadascú haurà de registrar-se a la recepció com si anés pel seu compte i pagar la seva estància.

Cadascú es farà responsable dels seus àpats (nosaltres posarem taules, carpes i el que faci falta per conviure junts), es tracta de passar un cap de setmana de relax, gaudir de la natura i sobretot dels nostres clàssics.... diem clàssics perquè tot i ser una trobada pensada inicialment per furgos tot aquells socis AVWC que no tingueu furgoneta però vulgueu assistir-hi ho podreu fer amb el vostre escarabat o derivat aircooled i dormir en tenda de campanya o bungalow si en disposa el camping que triarem.

Més informació molt aviat aquí mateix


Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de maig
VI Volksriders Camp Meet a El Berrueco - Madrid (Volksriders Madrid)

Els Volksriders de Madrid organitzen la sisena edició del seu Camp Meet en el camping El Picachuelo de la localitat madrilenya de El Berrueco.

Més informació: https://www.facebook.com/volksriders.madrid o https://www.facebook.com/events/174625319670736/


Pendent de confirmar dates
XIV Concentració de furgonetes VW a Sant Pere Pescador - Campionat del món de Windsurf

La Revista Surf a Vela en col·laboració amb el Camping Ballena Alegre i VW Vehículos Comerciales, organitza aquesta concentració exclusiva per a tot tipus de furgonetes VW en un marc idil·lic per fer-la, a pocs metres de la platja i amb un ambient eal on concidiran un bon grapat d'aficionats a tot un estil de vida.

Els Amics del Volkswagen de Catalunya no hi faltem des de la primera edició i tenim una zona d'acampada reservada dins del càmping, per a que tots els nostres socis que hi vulguin assistir-hi pugin compartir aquest cap de setmana en família amb la companyia de més Amics

Més informació a: http://www.ballena-alegre.com