CONCENTRACIONS 2001

8ª TROBADA CLÀSSICS VW - TOSSA DE MAR 2001

Els passats dies 28, 29 i 30 de setembre es va celebrar la 8Ē Trobada de Clāssics Volkswagen de Tossa de Mar. Durant tot el cap de setmana vàrem estar allotjats al complex turístic de Cala Llevadó, on els amics del Club Aire Libre ens van organitzar tota una sèrie d'activitats el dissabte pel matí amb un Raid d'Aventura. Per la tarda es va fer el Rally Turístic que va transcòrrer per les poblacions de Tossa, Sant Feliu de Guixols, Llagostera, Caldes de Malavella.El mateix dissabte a la nit, després de sopar, va haver-hi un concurs de disfresses, vehicles inclosos, que va acabar amb l'entrega de premis corresponents, així mateix pèr als guanyadors del Raid d'Aventura i del Rally Turísitic.

El diumenge ens llevarem molt d'hora, tot i que alguns va tenir-hi "dificultats" per fer-ho, calia anar a l'antic camp de futbol de Tossa per fer la tradicional exposició de vehicles, juntament amb una sèrie de proves d'habilitat: circuit amb obstacles i prova d'acceleració. En acabat, tots ens vam dirigir al poliesportiu municipal on l'Ajuntament de Tossa ens havia organitzat un dinar, en els transcurs del qual es varen entregar els premis que l'AVWC dóna tradicionalment als participants segons categories de premis: el VW més clàssic, la millor furgoneta, el que be de més lluny, el VW més atrotinat, el participant més jove, etc... per a una participació de 150 persones participants i gairebé 100 escarabats.

ANAR A FOTOS TOSSA


10è ANIVERSARI DEL CIRCUIT DE CATALUNYA 1991 - 2001

El passat dissabte dia 20 d'octubre els Amics del Volkswagen vārem assistir als actes de celebraciķ del 10č aniversari del Circuit de Catalunya, amb un gran čxit de públic i de participaciķ dels clubs de vehicles histōrics perō una mica deslluīts per la presčncia puntual de la pluja. Tot i aquest inconvenient, tots els assistents vārem disfrutar a tope.

A la fotografia podeu veure els instants previs a l'acte estelˇlar de la jornada, la volta al circuit, el moment més excitant i esperat per tots els socis AVWC que hi vārem anar. Aquesta fotografia on es veuen alguns dels nostres vehicles just abans d'entrar a la pista apareix a la pāgina web del Circuit de Catalunya junt amb quatre més que il·lustren els actes del seu 10è aniversari
, tot i ser una casualitat, donada la gran quantitat de clubs i de vehicles que hi participaven, és un motiu d'orgull per a nosaltres.

ANAR A FOTOS DE MONTMELÓ


8ª FiRA DEL VEHICLE CLÀSSIC - ALCAÑIZ 2001

El passat 9 de desembre participàrem en una sortida organitzada pel KGB, juntament amb el Zaragoza VW Club, a l'Auto Clàssic de Alcañiz (Teruel), la mini-representació del club va estar formada per Marcos & Merche, Marcel & Marcel Jr. i Carles & Laia, aquests últims ¡¡ PER FI !! van aparèixer amb el seu cotxe després de quasi un any al taller.

L'aventura començà a les 7:30 h del matí al Palau Reial, ens disposàrem a afrontar els 300 km que hi ha fins a Alcañiz, un llarg i entretingut trajecte de 3 hores i mitja fins arribar al recinte ferial d'Alcañiz. Després de veure tots els "stands" i cotxes exposats, es va donar una volta a l'antic circuit urbà d'Alcañiz i seguidament ens dirigírem per carretera cap a Calanda per menjar en el Restaurant Hoya. En acabar d'omplir els estómacs i de compartir taula amb els companys del Zaragoza VW Club vam fer via a primera hora de la tarda cap a Barcelona on ens esperava una magnífica caravana per obra i gràcia del "entranyable" peatge de Martorell que ens va tornar a la crua realitat, havíem tornat a la gran ciutat.

ANAR A FOTOS ALCAÑIZ

TORNAR A: CONCENTRACIONS