CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017

AVIONETES & VOLKSWAGENS A MOLLERUSSA (AVWC)

El passat diumenge 7 de maig varem organitzar aquesta novedosa activitat a Mollerussa de la mà de l'Amic David Comabasosa en col·laboració amb el Club de Vol la Serra, però tot ja va començar un dia abans, el dissabte a la tarda, quan set furgos van fer via cap al camp de vol de Mollerussa per passar-hi la nit, un cop allà alguns dels nostres socis van anar per feina i ja van poder experimentar l'experiència de volar. Per la nit els pilots del club de vol van sorprendre als presents organitzant una "cargolada" per sopar a la qual tothom s'hi va apuntar.

El diumenge de bon matí van arribar la resta de participants fins a reunir vint i dos volkswagens (a destacar un impressionantment ben conservat Kübel del simpatitzant Xavier Monje) i cinquanta cinc persones que conforme anaven arribant podien degustar l'esmorzar preparat per l'organització, un cop tots ben esmorzats van poder volar una vintena de persones més. Cap a les 11.30 h tots els vehicles van sortir en rua cap al recinte firal de Mollerussa per visitar l'Expoclàssic on teniem aparcament reservat i entrada gratuita gentilesa de la fira, acabada la visita varem començar a fer una ruta pel Pla d'Urgell fins el paratge natural de L’Estany d’Ivars on varem poder estirar les cames i gaudir de les vistes. Després del passeig per L’Estany, vam tornar al camp de vol, on varem fer el dinar de germanor, aquest cop preparat per “Agust Càtering” i servit per l’organització, amb pastís commemoratiu inclós.

Volem agrair molt especialment a l'Amic David Comabasosa i a la seva parella Gemma Molera pel seu esforç i dedicació per fer possible aquesta original trobada, ja que sense ells no hagués estat possible, però molt especialment volem agrair al Club de Vol La Serra per acollir-nos i cedir-nos les seves instal·lacions, i en especial a tots els seus pilots i en Jimmy pel seu tracte i acollida per fer-nos sentir com a casa.

ANAR A FOTOS MOLLERUSSA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Jesús Ibáñez, Jaime Lagunas, Albert Marcet, Pere Martí i Gina Rognoni)


IX SORTIDA DE PRIMAVERA AVWC: TROBADA DE CLÀSSICS VW AIRCOOLED A CALELLA

El passat diumenge 2 d'abril varem celebrar la nostra tradicional sortida de primavera amb una participació 24 vehicles i 63 amics, enguany va ser una sortida bicéfala, doncs va transcòrrer a Calella i a Blanes i un cop a Blanes hi havia dues activitats per fer, els més agossarats teníen l'opció d'anar a cremar adrenalina al Karting de Blanes i els més tranquils a passejar i carregar piles al Jardí Botànic Mar i Murtra amb unes privilegiades vistes just on comença la Costa Brava catalana.

A Calella varem gaudir d'un magnífic esmorzar gentilesa del Bar Cadillac propietat de l'Amic Jordi Palomero al qual, àpat a banda, li volem donar les gràcies per gestionar i fer possible fer una activitat del club a la seva vila. Un cop tots ben esmorzats un grup es va dirigir al karting i l'altre al jardí botànic per tornar-nos a trobar al Restaurant Reverter II de Palafolls per dinar i fer la cloenda d'una edició d'una nova sortida de primavera AVWC

ANAR A FOTOS CALELLA
(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Marc Rivas i Carles Torres)


X SORTIDA HIVERN AVWC: ASSISTÈNCIA A LA 9a TROBADA DE CLÀSSICS D'ARBÚCIES (Clàssics Montseny Guilleries)

El passat diumenge 19 de febrer es va celebrar la 9a Trobada de Clàssics d'Arbúcies organitzada pel club Clàssics Montseny Guilleries, aprofitant l'avinentesa hi varem acudir dins del marc de la nostra tradicional sortida d'Hivern. Enguany el cartell de la trobada estava dedicat a l'escarabat i, com no podia ser d'una altra manera, els volkswagens van ser els vehicles més nombrosos amb diferència de la trobada, a part dels socis AVWC que hi acudírem (una trentena de vehicles i una seixantena de persones) també ho van fer altres aficionats vw amb els seus escarabats i furgonetes.

Després d'esmorzar, el tall era pels primers 500 vehicles participants, i de veure la gran varietat de vehicles participants aparcats per tot el centre d'Arbúcies ens dirigírem a la veïna localitat de Sant Hilari Sacalm per dinar a la Fonda Rita on varem donar per conclosa aquesta activitat.

ANAR A FOTOS ARBÚCIES
(Fotos dels Amics Marc Rivas i Carles Torres)


III SORTIDA GOLFA VW "BOLERA & FRANKFURT" (Buitre Owners VW Club)
- En record de l'Amic Marcel Olsina -

Divendres passat ens vam reunir una trentena de socis AVWC per recordar a un gran Amic, en Marcel Olsina en la que ja és la 3a edició de la sortida golfa VW per anar a jugar una partida de bitlles com el BUITRE VW OWNERS CLUB. Enguany degut a overbooking que hi havia al Bowling Pedralbes la varem fer al Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, el guanyador va ser en Victor Gracia Valera, que no va deixar cap bitlla recta encara que va guanyar per un estret marge de punts al segon classificat.

A la foto podeu veure a tots els participants en aquesta edició, gràcies a tots per voler venir a passar una bona estona i a recordar a l'Amic Marcel que de ben segur hagués gaudit d'allò més de la vetllada en companyia de tots.

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos de l'Amic Xavier Barranco)


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001