CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2017

X Sortida d'Hivern AVWC: Assistència a la 9a Trobada de Clàssics d'Arbúcies (Clàssics Montseny Guilleries)

El passat diumenge 19 de febrer es va celebrar la 9a Trobada de Clàssics d'Arbúcies organitzada pel club Clàssics Montseny Guilleries, aprofitant l'avinentesa hi varem acudir dins del marc de la nostra tradicional sortida d'Hivern. Enguany el cartell de la trobada estava dedicat a l'escarabat i, com no podia ser d'una altra manera, els volkswagens van ser els vehicles més nombrosos amb diferència de la trobada, a part dels socis AVWC que hi acudírem (una trentena de vehicles i una seixantena de persones) també ho van fer altres aficionats vw amb els seus escarabats i furgonetes.

Després d'esmorzar, el tall era pels primers 500 vehicles participants, i de veure la gran varietat de vehicles participants aparcats per tot el centre d'Arbúcies ens dirigírem a la veïna localitat de Sant Hilari Sacalm per dinar a la Fonda Rita on varem donar per conclosa aquesta activitat.

ANAR A FOTOS ARBÚCIES
(Fotos dels Amics Marc Rivas i Carles Torres)


III SORTIDA GOLFA VW "BOLERA & FRANKFURT" (Buitre Owners VW Club)
- En record de l'Amic Marcel Olsina -

Divendres passat ens vam reunir una trentena de socis AVWC per recordar a un gran Amic, en Marcel Olsina en la que ja és la 3a edició de la sortida golfa VW per anar a jugar una partida de bitlles com el BUITRE VW OWNERS CLUB. Enguany degut a overbooking que hi havia al Bowling Pedralbes la varem fer al Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, el guanyador va ser en Victor Gracia Valera, que no va deixar cap bitlla recta encara que va guanyar per un estret marge de punts al segon classificat.

A la foto podeu veure a tots els participants en aquesta edició, gràcies a tots per voler venir a passar una bona estona i a recordar a l'Amic Marcel que de ben segur hagués gaudit d'allò més de la vetllada en companyia de tots.

ANAR A FOTOS BOLERA
(Fotos de l'Amic Xavier Barranco)


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2016


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2015


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2014


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2013


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2012


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2011


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2010


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2009


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2008


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2007


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2006


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2005


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2004


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2003


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2002


CONCENTRACIONS I ACTIVITATS 2001